Etusivu / Tuotteet

Tuotteet

Touretten oireyhtymä -kirja

Sami Leppämäki – Tuula Savikuja (toim.)

Tämä kirja on Touretten oireyhtymän perusteos, joka antaa tarpeellista tietoa Touretten ilmenemismuodoista, hoidosta, kuntoutuksesta ja samanaikaishäiriöistä. Kirjassa kerrotaan myös keinoista, joiden avulla oireyhtymää sairastavien haasteita arjen vuorovaikutus- ja sosiaalisissa tilanteissa voi helpottaa. Lisäksi mukana on kokemustarinoita, jotka havainnollistavat, mitä vaikutuksia oireyhtymällä on ihmisten elämään. 

25 € + postimaksu, jäsen
30 € + postimaksu, ei jäsen

Pakko-oireet ja OCD -kirja

Sami Leppämäki – Tuula Savikuja (toim.)
Pakko-oireiselle häiriölle (OCD) ominaista ovat ahdistusta herättävät pakkoajatukset sekä pakkotoiminnot, joiden avulla ahdistusta pyritään hillitsemään. Teoksessa tarkastellaan monipuolisesti pakko-oireista häiriötä ja sen ilmenemismuotoja lapsuudesta aikuisuuteen. Kirjassa käsitellään pakko-oireiden syitä ja sitä ennustavia tekijöitä sekä hoitomenetelmiä, joiden avulla oireita voidaan lievittää. Lisäksi esillä on häiriön tunnistaminen kouluympäristössä ja opiskelijan tukeminen oppimisessa.

Jäsenhinta 32 € + lähetyskulut
Ei-jäsen 37 € + lähetyskulut

TIKSI-lehden tilaus

Suomen Tourette- ja OCD-yhdistyksen jäsenlehti, ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. 

Vuositilaus 5 €

Runoromaani-kirja

Runoromaani on vuonna 1972 syntyneen oululaisen Pia Ronkaisen esikoisteos. Teos on kokeellista autofiktiivistä runoproosaa, joka tempaisee lukijan kihelmöivään Tourette-maailmaan.

Jäsenetuhinta: 10 € + postimaksu
Hinta ei-jäsenille 10 € + postimaksu

Elämää Touretten oireyhtymän kanssa -kirja

14 suomalaista herkkää ja koskettavaa selviytymistarinaa Touretten oireyhtymän kanssa elämisestä.

Jäsenetuhinta: 15 € + postimaksu
Hinta ei-jäsenille 15 € + postimaksu

Työkirja pakko-oireiden hoitoon

Riitta Suvanto-Witikka

Työkirja pakko-oireiden hoitoon

Duodecim 2021

Työkirjassa pakko-oireiden hoitoa lähestytään käytännöllisestä näkökulmasta. Kirjan ensimmäisessä osassa käsitellään pakko-oireita ilmiönä, toisessa osassa kuvataan hoitomenetelmä kokonaisuudessaan ja kolmannessa annetaan harjoitteluvinkkejä tapausesimerkkien avulla. Kirja sisältää havainnollisia kuvia, ymmärrystä helpottavia metaforia, käytännön harjoituksia sekä ratkaisuja hoidon jumeihin, joten sitä voi käyttää oman toipumisprosessin ohjaajana. Kirjan avulla on mahdollista oppia murtamaan oireiden kielteinen kehä.

Kirja on tarkoitettu pakko-oireista kärsiville, mutta siitä on hyötyä myös heidän läheisilleen. Kirja on myös hyvä apu pakko-oireita hoitaville psykoterapeuteille ja muille hoitoalan ammattilaisille.

Riitta Suvanto-Witikka on psykologi ja psykoterapeutti (KKT YET). Hänellä on pitkä työkokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, missä hän on työskennellyt erilaisten vakavien mielenterveyshäiriöiden parissa. Hänen työnkuvansa on sisältänyt potilastyön lisäksi myös hoitojen kehittämistä. Hän on työskennellyt myös työterveyspsykologina. Yksityisvastaanotolla hän tekee psykoterapiatyötä sekä erilaisia konsultaatioita. Lisäksi hän kouluttaa ja työnohjaa. Hänen keskeinen perehtymiskohteensa on viime vuodet ollut pakko-oireisen häiriön hoito.

Työkirjaa voi tilata Suomen Tourette- ja OCD-yhdistykseltä hintaan 25 € + postituskulut 5 €. 

Heijastin (matkalaukku)

Heijastimet myydään 3 kpl pusseissa hintaan 10 € (sisältää postituskulut). 

Nepsy-opas – Tukea neuropsykiatrisiin haasteisiin

Tuula Savikuja ja Anita Puustjärvi (toim.)

Tässä oppaassa syvennytään täyden elämän elämiseen neuropsykiatristen erityisvaikeuksien kanssa!

Kirja pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin, joissa korostuvat esimerkiksi itsemyötätunto, resilienssi ja mindfulness. Opas tarjoaa tutkittua tietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja hyviä käytänteitä arjen eri tilanteisiin. Teosta elävöittävät kokemusasiantuntijoiden tarinat.

25 € + postimaksu

Erityisen tukevia menetelmiä – tietoa ja konkretiaa ammatilliseen koulutukseen

Kirja ilmestyy 12.8.2024

Ennakkotilauksia otetaan vastaan ja postitukset tehdään elokuussa 2024. 

34,00 € + postimaksu (jäsen)
39,00 € + postimaksu (ei-jäsen)

Tilauslomake

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)